Най-мощното, най-бързото и най-лекото BMW M4 пристига след две седмици

NetNews

BMW M празнува своята 50-годишнина през тази година, което със сигурност ще донесе някои от най-интересните модели, които някога марката е представяла. След като през изминалите дни стана ясно, че първото М3 комби най-вероятно ще дебютира през следващия месец, сега BMW официално обяви, че друг интересен модел ще бъде добавен в гамата на BMW M след две седмици.

В профила на BMW M във Facebook бяха споделени два кадъра на новото BMW M4 CSL, което ще дебютира по време на конкурса за елегантност Villa d’Este, който започва на 20 май тази година. На кадрите виждаме единствено силуета на най-лекото, най-бързото и най-мощното M4 правено някога, както и част от предните и задните светлини.

Това което виждаме от тъмните кадри са дневни светлини с жълтеникав цвят, подобен на този при М5 CL, а стоповете са с нови графики и OLED технология. Задният капак се е сдобил и с интересен спойлер, който ни препраща към класическото Е46 М3 CSL. В долната част на предната броня можем да видим и специален лип спойлер за подобрена аеродинамика.

По отношение на двигателя, там работи познат 3.0-литров бензинов двигател с повишена мощност от около 540 конски сили, вместо стандартните 510 конски сили при М4 Competition. Очаква се окачването на CSL също да е преработено, като това ще се случи най-вероятно и със спирачките.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Властите на Хонконг разхлабиха антиковидните ограничения и отвориха плажовете

Властите на Хонконг разхлабиха антиковидните ограничения и отвориха днес плажовете и плувните басейни, а Пекин смекчава карантинните мерки за пристигащите от чужбина, предаде Асошиейтед прес. Хонконг беше затворил плажовете и басейните заради разпространението на варианта Омикрон на коронавируса. Откакто броят на новите случаи започна да намалява, властите предприеха поетапно разхлабване […]