Най-мощното Ferrari се озова в канавка след удар с Dacia

NetNews

Снимки от катастрофа между най-мощното серийно Ferrari правено някога и Dacia Duster набират популярност в интернет, след като бяха споделени в Instagram профила на supercar.fails. Инцидентът се е случил на 29 март на магистрала в Словакия, а повече информация за него бе споделена в публикация на местната полиция във Facebook.

Инцидентът отразен от пресслужбата на полицията започва с хумористично описание „Dacia Duster срещу Ferrari SF90, резултат 1-0“. От там става ясно, че двамата шофьори са с отрицателни проби за алкохол, а при катастрофата е пострадал леко един човек. Не става ясно как точно се е случил инцидента и кой от двамата водачи е винвен.

Колите са се разминали без сериозни последици, макар ремонтът на едната от тях да е значително по-скъп от тази на другата. От полицията оценяват щетите по Dacia-та на около 5 хиляди евро, докато тези при Ferrari-то на около 500 хиляди евро.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

"Свобода или смърт!". А не "Свобода или евтиния"

Любомир Аламанов, комуникационен експерт: „Ако Априлското въстание беше избухнало днес, щяхме да видим коментари като: 1. Ужас, ще се повиши цената на хляба. 2. Ох, сега ще се затруднят пътуванията. 3. Ама тия какво искат, то Империята си е по тези земи от 500 години. 4. Това са земи на […]