Най-новият аксесоар на Apple е кърпа за почистване на цена от 30 лева

NetNews

Както вече ви информирахме, през изминалата вечер се състоя второто есенно събитие на Apple на което бяха представени новото поколение MacBook Pro в различни размери, AirPods 3, както и новите процесори M1 Pro и M1 Max. На заден план остана и още един нов продукт, който от Apple пуснаха в продажба и е може би един от най-евтините в тяхното портфолио.

Става дума за „полираща кърпа“ с логото на Apple, която струва 19 долара или около 31 лева според сегашния курс на долара. Специалния аксесоар е направен от материали, които да не драскат дисплея на устройството, макар от компанията да не уточняват какви са те.

По препоръки на Apple, устройствата им трябва да се почистват с мека кърпа, като трябва да се избягват абразивни материали, хартиени кърпи и други подобни. В инструкциите на полиращата кърпа дори има и списък с устройства, които са „съвместими“ с нея.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

TUV: Тези 5 "джипки" не се нуждаят от ремонт дори след 500 000 км

Германската организация за технически контрол TÜV публикува нов интересен рейтинг на автомобили с повишена проходимост, които според немците, не се нуждаят от ремонт дори след 500 000 км. Водач в списъка е BMW X3. Най-успешните модификации от този модел са версиите с шестцилиндрови агрегати от серията M4. Именно тези мотори […]