Най-опасната секс поза

NetNews

Понякога в желанието си да разнообразим интимния ни живот с половинката изпробваме какви ли не чудати пози, в което няма нищо лошо, стига обаче да се правят внимателно, пише jenata.blitz.bg. Именно заради това сексологът д-р Каран Рангарян реши да разкрие коя е най-опасната секс поза.

„Много, ама много внимавайте с нея. Тази поза дори може да доведе до счупване на пениса“, предупреди експертът по интимни ласки.

Според него тази поза води до редица ужасяващи наранявания – не само при мъжете, но и при жените.

Експертът заяви, че най-рисковата секс поза е т. нар. „обърната ездачка“.

„Тя е опасна, тъй като по време на полов акт има „неравномерно движение“ или ако и двете страни не са синхронизирани, нещата могат да станат ужасно зле“, предупреди лекарят.

Той обясни това с факта, че пенисът може да се изплъзне и той ще бъде „смачкан“ от срамната кост на женските интимни части, което ще доведе до фрактура на мъжкия полов орган.

Той също така предупреди, че „твърде много секс в тази поза може да направи пениса ви да изглежда като патладжан“.

Въпреки че пенисът няма кости думите „фрактура“ и „счупва“ се използват за описание на разкъсването на частта от влакнеста тъкан, която свързва скелета на тестисите и позволява на пениса да се увеличи по време на ерекция.

„Пациентите, които имат „фрактура на пениса“ и не получават лечение, обикновено остават с еректилна дисфункция, белези и трайна кривина до края на живота си“, предупреди сексологът.

Д-р Рангарян предупреди, че позата „обърната ездачка“ крие опасности и за жената. Според него, ако членът излезе и се „пъхне“ другаде, то това ще причини голям дискомфорт на жената.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Гришо прескочи и 1/4-финалите на Индиан Уелс след 157-минутна битка с Хуркач

Григор Димитров се класира на 1/2-финалите в турнира от сериите ATP 1000, преодолявайки съпротивата на един от най-добрите тенисисти на твърди кортове през годината – Хуберт Хуркач. Българинът се изправи срещу мощния сервис на 196-сантиметровия полски великан и макар да влезе трудно в мача, постепенно намери играта си, за да […]