Най-успешните и късметлийски дни през май

NetNews

Месец май ще ни донесе четири магични и успешни дни, което е с три по-малко от предстоящите опасни дни, но няма нужда да падате духом и да мислите, че този месец ще е време на проблеми и смут. Всичко е точно обратното, посочват от Edna.bg.

Астролозите отбелязват, че май ще бъде време за нова надежда и възможности за промяна на съдбата към по-добро. Струва си да благодарите за това на три важни транзита на планетите – Марс, Венера и Юпитер. За съжаление, Юпитер ще се премести в Овен в деня, в който Меркурий стане ретрограден, така че ще видим положителен ефект от този транзит само в дългосрочен план.

Що се отнася до прехода на Марс и Венера съответно в знаците Овен и Телец, тогава всичко е много по-приятно, защото в тези дни нищо няма да попречи на тези планети да ни зарадват с нещо добро и светло.

Ето кои ще са най-успешните дни през май:

4 май – пик на метеорния поток Ета Аквариди

Първият много светъл и положителен ден на май се пада на 4-и. Точно в този ден ще бъде пикът на метеорния поток Ета Аквариди, който е изключително интензивен. Пиковият брой падащи звезди в минута ще се приближи до 70. Това е идеалното време за планиране на бъдещето. На 5 май също можете да вземете важни решения, но е по-добре да го правите много внимателно, обмислено. Този период ще бъде много благоприятен за общуване и проява на доброта. Добрите думи и дела ще ви донесат много късмет. Можете също да опитате да поискате прошка за минали грешки – има голяма вероятност хората да ви простят и да ви разберат.

5 май – Огледална дата

Огледалната дата през май е много светъл и запомнящ се ден. Успехът ще ни очаква в почти всеки аспект – независимо дали е нещо ново или пък недовършено. На този ден експертите в областта на биоенергетиката и нумерологията съветват да отделите еднакво време на бизнеса, работата, любовта, общуването и усамотението. Претоварването ще има изключително негативен ефект върху продуктивността и настроението ви. В отношенията с хората ще бъде важно да се стремим към взаимопомощ. Късметът ще последва онези от нас, които няма да се опитват да се поставят над другите. Светът ще бъде управляван от петицата – числото на симетрията и равенството.

24 май – Марс влиза в Овен

24 май е един от ключовите дни на май. Марс ще влезе в любимия си знак на зодиака, където ще остане до 4 юли. В Овен тази планета е изпълнена с творческа енергия, защото взаимодействието ѝ с този знак и елемента Огън като цяло е отлично. Хармоничното настроение и енергията на Марс ще ни направят по-продуктивни. Такъв транзит ще повиши мотивацията на повечето хора, което означава, че мнозина ще могат да преодолеят трудностите и да изведат успеха си в бизнеса и работата на ново, недостижимо досега ниво. На 24 май и през следващите няколко седмици ще може да се отвори нов бизнес, да се търси нова работа и допълнителни източници на доходи.

28 май – Венера влиза в Телец

Вторият важен преход ще направи Венера, но вече в знака на Телец, в който тя се чувства много добре. Повечето хора на този ден и до 22 юни като цяло ще имат повече енергия и творческо вдъхновение. Венера в Телец ще ни помогне да преодолеем трудностите. Това важи особено за самия ден на прехода. На 28 май Вселената ще разкрие истината на много хора. Следвайте вътрешния си глас, той със сигурност няма да ви излъже.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Обвиниха Ковингтън, че си подбира съперниците и че ще се скрие от битката с Чимаев

Една от потенциалните битки за задължителния статут на претендент за титлата на UFC в полусредна категория между Колби Ковингтън и Хамзат Чимаев има шанс да пропадне, според един от бившите съперници на „Борж“ – Гилбърт Бърнс. „Напоследът Ковингтън си подбира противници. Гледа да са такива, които идват след загуба. Подбира […]