Наполи и Сасуоло със зрелищно реми в Серия „А“

NetNews

Сасуоло и Наполи направиха резултатно реми в мач от 25-ия кръг на Серия А. Двата отбора завършиха при 3:3 в Реджо Емилия. По този начин неаполитанците заеха 5-ото място в класирането с 44 точки. Домакините са 8-ми с 36 пункта. Срещата започна равностойно.

В 22-ата минута, Лоренцо Инсиние направи страхотен пробив и стреля от вътрешността на наказателното поле, преодолявайки Андреа Консигли с удар в горния десен ъгъл, но след разглеждане от VAR попадението бе отменено.

В 34-ата минута, Никола Максимович засече от корнер в собствената си мрежа за 1:0. Пет минути по-късно Пьотр Желински изпрати топката в левия ъгъл след красив удар за 1:1.

В самия край на полувремето, съдията отсъди дузпа в полза на Сасуоло. Зад бялата точка застана Доменико Беради, който не сгреши за 2:1.

В 73-ата минута, Лоренцо Инсиние подаде по конец на Джовани Ди Лоренцо, който имаше лесна задача да плъзне топката в празната врата за 2:2. Минута преди края на редовното време, съдията даде нова дузпа, този път в полза на гостите. Инсиние не сгреши и вкара за 2:3.

В петата минута на добавеното време се стигна до нов 11-метров наказателен удар, в полза на домакиините. Франческо Капуто изпълни и вкара топката в десния ъгъл за крайното 3:3.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Почина Клара Маринова

Клара Маринова е издъхнала днес, предаде dir.bg. Бившата депутатка от БСП и говорител на кабинета "Виденов", която в последните години се завърна към журналистиката, е починала от тромб в белия дроб, споделят нейни близки. Преди две години Маринова била оперирана заради проблеми с коляното и оттгогава имала известни здравословни проблеми. […]