Наполи унижи един от убийците на гиганти в Серия А

NetNews

Наполи унижи отбора на Сасуоло с внушителното 6:1, въпреки статута на „неровердите“, че са един от убийците на гиганти в италианската Серия А.

Кулибали, Осимен, Лозано и Мертенс (2) вкараха попаденията на „партенопеите“, а почетният гол за гостите бе дело на Максим Лопез.

Изглежда напрежението върху тима на Лучано Спалети от очакванията за титла се оказаха проблем за тима му, защото в началото на кампанията преминаха безпроблемно през почти всички съперници, а най-много точки бяха загубени през последните два месеца, откакто борбата с Милан и Интер се превърна в реалност.

Наполи така практически си гарантира мястото в топ 4, докато Сасуоло навлезе в серия от 3 поредни загуби и е повече от очевидно, че доиграва сезона с оглед гарантираното оцеляване.

<blockquote class=“twitter-tweet“><p lang=“en“ dir=“ltr“>⏱ 90 | Game over! ⏹<a href=“https://twitter.com/hashtag/NapoliSassuolo?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw“>#NapoliSassuolo</a> 6-1<br><br>? <a href=“https://twitter.com/hashtag/ForzaNapoliSempre?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw“>#ForzaNapoliSempre</a> <a href=“https://t.co/uzl3z2rTW7″>pic.twitter.com/uzl3z2rTW7</a></p>&mdash; Official SSC Napoli (@en_sscnapoli) <a href=“https://twitter.com/en_sscnapoli/status/1520416339541872640?ref_src=twsrc%5Etfw“>April 30, 2022</a></blockquote> <script async src=“https://platform.twitter.com/widgets.js“ charset=“utf-8″></script>

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

15-годишна българка спечели турнир по тенис в Истанбул

15-годишната Ива Иванова е новият шампион от ITF турнира от трета категория в Истанбул, научихме от БФТ. Тя триумфира с 2:6, 6:2, 7:6(7) над рускинята Екатерина Иванова след повече от 3 часа на корта. Българката загуби само два сета в хода на целия турнир, като така узакони титлата си и […]