НАП плати още над 2,5 млн. лева

NetNews

Националната агенция за приходите плати още над 2,5 млн. лв. по трета фаза на програмата за подкрепа с оборотен капитал на общо 496 фирми. Одобрените кандидати бяха обявени със заповед на изпълнителния директор на НАП от 14 юли 2021 г.

Близо 2 800 дружества са подали заявления за подкрепа с оборотен капитал във фаза 3 на програмата. Общият размер на поисканата безвъзмездна финансова помощ е почти 30 млн. лв., напомнят от НАП. Оценката на проектните предложения продължава, като средства ще се изплащат и през следващите дни. Одобрените кандидати ще бъдат оповестявани, както досега, в рубриката „Подкрепа чрез оборотен капитал“, в сайта на приходната агенция.

Допълнителни разяснения за осигуряването на подкрепа чрез оборотен капитал и отчитането на дейността кандидатите могат да намерят в актуализираната рубрика „Често задавани въпроси и техните отговори“ в сайта на НАП.

Информация и съдействие клиентите могат да получат и на infocenter@nra.bg или на информационния телефон на НАП: 0700 18 700. Обаждането е на цена, съобразно тарифата на съответния оператор.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Български студент в Германия: По улиците се стичат опасни води с химикали

Хиляди българи живеят в засегнатите от бедствието райони на Германия. Няма пострадали българи от наводненията нито в Германия, нито в Белгия. В Генералното ни консулство във Франкфурт на Майн и в посолството ни в Белгия към момента не е постъпвала информация за загинали или изчезнали при природното бедствие наши сънародници. […]