Нарязаха гумите на няколко коли в Пловдив

NetNews

Няколко коли осъмнаха с нарязани гуми пред сградата на ДАИ на Сточна гара. И четирите гуми на две коли са били брутално намушкани на няколко места, сигнализираха наши читатели. Една от колите, БМВ е билa позиционирана в забранения за паркиране участък, точно пред вратите на сградата. Останалите обаче са от лявата страна на пътя, съобщи trafficnews.bg.

"На няколко места са надупчени и четирите гуми. Най-вероятно е станало посред нощ. Тук има денонощна охрана на строителен обект, камери и е странно, че никой не е видял нищо", коментира читател, който е на място.

Потърпевшите са подали сигнал до полицията. Патрулка е била изпратена на мястото на вандалщината.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Мебелният цар на Ямбол - в. Капитал за Мебели Виденов

Най-голямото индустриално предприятие в Ямбол преди 1944 г. - тъкачната фабрика "Тунджа", създадено с английски капитали, бавно загина преди над десетилетие след приватизация от РМД. Днес на мястото на старите сгради ще се появи ново производство - на мебели. То ще е инвестиция на сравнително по-младата ямболска компания - групата "Виденов", която се намира в съседство и развива производството си от 30 години. И сега е най-големият индустриален работодател в града с над 1400 служители.