Наско Сираков на крака при Божков в Дубай!

NetNews

Наско Сираков планира среща с Васил Божков в Дубай, след която да сведе до синята футболна общественост резултатите от нея. Причината – бившият собственик на Левски има по документи да получава доста пари от настоящия притежател на мажоритарния пакет акции. Сираков трябва да покаже на новото сдружение „Левски на левскарите“ черно на бяло какви са финансовите претенции на оттеглилия се в Дубай бизнесмен към клуба.

В едно от последните си интервюта Васил Божков потвърди, че е най-големият кредитор на Левски, припомня Тема спорт. Бившият собственик на клуба нееднократно заяви, че няма да си поиска обратно вложените средства. Тогава от „Герена“ разкриха, че фирми на Божков имат да получават 6 милиона лева, а също така негови компании са изкупили дълга за построяването на сектор „А“, който бе набъбнал до 20 милиона лева.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Ваня Григорова: Всяка мярка, облекчаваща домакинствата, е полезна

„Всяка една мярка, която цели намаляване на натоварването на домакинствата, безспорно е полезна. Както намаляването и премахването на част от акцизите, така и намаляването на ДДС на част от горивата”, заяви икономическият съветник на КТ „Подкрепа” Ваня Григорова в студиото на „Здравей, България” по Нова тв. „Добре е тези мерки […]