Наследница на модна империя се омъжи на пищна церемония

NetNews

Паола Фенди, която е наследник на модната империя Fendi се омъжи на елегантна церемония. Сватбата е била на испанския остров Ибиза.

Младоженецът Арам Ахмед също е богат наследник от висшето общество. Двойката е сключила брак в романтична катедрала от 13-век, която се намира в старата част на острова. Паола е казала заветното „Да“, облечена в булчинска рокля на Valentino, става ясно от снимки в Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Leonetta (@leonettalf)

Местни музиканти и танцьори са повдигнали настроението на гостите на младото семейство, след което вечерта се е завихрил купон с над 250 гости и диджей. Партито е било в скъп петзвезден хотел на Ибиза, където е имало пищна украса, която е струвала шестцифрена сума.

View this post on Instagram

A post shared by TIM WILD (@timwild01)

На сватбата са присъствали майката на Паола – Фе Фенди и нейната баба, чието име носи булката.

View this post on Instagram

A post shared by Charlotte Rey ? (@charlotterey)

Самата Паола е вицепрезидент в луксозната аукционна къща „Кристис“ в Лондон, където и работи. След сватбата обаче двамата с Арам планират да се преместят в Ню Йорк.

View this post on Instagram

A post shared by Sasha Wilhelm (@sasha_wilhelm)

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Държавата е длъжник на читалищата, заявяват от „Изправи се! Мутри вън!” - Ямбол

"Читалищата са пример за това, че една възрожденска по дух институция, която получи заслуженото признание на ЮНЕСКО и влезе в световната културна съкровищница, към днешна дата е поставена на финансови изпитания. Държавата е длъжник на читалищата и има нужда от преосмисляне на начина, по който трябва да се отнася към тях". Това заяви водачът на листата на „Изправи се! Мутри вън!” Станчо Ставрев по време на поредната среща от инициативата на коалицията „Кафе с кауза”. Тема на разговорите бяха именно читалищата, тяхното състояние и бъдещото им развитие. В дискусията участваха представители на читалища от общините Ямбол, „Тунджа” и Стралджа.