Натали Трифонова се тъпче с тесто, но не дебелее

NetNews

Натали Трифонова се тъпче всеки ден с баница, но въпреки това не качва и грам излишно тегло върху стройната си фигура. Това сподели звездата от bTV в предаването „Преди обед". С това си свое признание Трифонова накара хиляди жени да я намразят, тъй като е сред малкото, които имат такъв късмет с теглото.

След всеки ефир в предаването „Тази сутрин” русокосата синоптичка се чувствала гладна като вълк. Затова отивала до най-близката баничарница и си купувала не една, а няколко банички, които бързо омитала. Това бил неин ритуал, когато е първа смята в телевизията.

Явно има светкавичен метаболизъм, тъй като баничките ни най-малко не ѝ се лепят. Натали твърди, че не прави нищо, за да изглежда феноменално. Това се дължало на добрия ѝ ген. Тя нито спортувала, нито пазела диети.

„Този живот трябва да се живее, не може все да се ограничаваме”, убедена е красавицата.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Natali Trifonova (@natalitrifonova)

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Повдигнаха обвинение на чужденец, убил мотоциклетист при неправилно изпреварване край Божурище

С постановление на прокурор от Софийска окръжна прокуратура за срок до 72 часа е бил задържан 30-годишен чужденец, убил мотоциклетист при неправилно изпреварване на пътя между Калотина и София, съобщиха от държавното обвинение. Гражданинът на Турция и Белгия е управлявал лек автомобил BMW, когато предприел изпреварване в нарушение на правилата, […]