Националният превозвач с над 10 нови редовни дестанции

NetNews

Над 10 нови редовни линии до едни от най-атрактивните градове в Европа и Азия предстоят за пътниците на „България Еър“ през 2021 г. На фона на съобщенията за редуциране на линии при други авиокомпании, националният превозвач ще изненада клиентите си с нови директни полети до Дубай, Корфу, Родос, Крит, Солун, Будапеща, Киев, както и до още много други топ дестинации.

Билетите за тях вече са в продажба и могат да бъдат резервирани, а маршрутите ще започнат да се изпълняват още през пролетта. За Дубай са планирани три ексклузивни полета за майските празници – на 30 април, 5 май и 10 май, като редовните полети по линията ще се изпълняват от 30 септември с два полета седмично – всеки четвъртък и неделя с удобно разписание и възможност за двупосочна връзка с тръгване от Варна.

В края на април са и първите редовни директни полети до Будапеща и Киев, а за празничните дни от 21 май стартират и новите гръцки дестинации – Солун, островите Крит и Родос. На 11 юни предстои да се изпълни и първият директен полет на „България Еър“ до великолепния йонийски остров Корфу.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Стогодишният британски "герой" Том Мур е лекуван в болница от COVID-19

Британският национален герой от първия локдаун, 100-годишният капитан Том, който дари 33 милиона паунда на националното здравеопазване, е в болница за лечение на пневмония и е с положителна проба за коронавирус. Сигурно мнозина си спомнят впечатляващите репортажите от миналия април, когато ветеранът от Втората световна война направи 100 обиколки на […]