Вашият хороскоп за днес, 05.01.2021 г.

NetNews

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

С неясни предчувствия започвате този вече съвсем обикновен ден от новата година, а това силно ще ви напряга. Звездите май са твърде взискателни към вас тази зима. Или трябва да отговорите на високите очаквания, или просто да се примирите, което определено ще ви измъчва.

Телец

Не ви е лесно на вас. Ще зависите от благоволението на кого ли не, на всичко отгоре комуникацията ще е трудна и слабо резултатна. Най-добре да се занимавате със сериозни и отговорни личности, за да не си вгорчавате живота.

Близнаци

Поели сте твърде присърце живота на някои нещастни хора и това ви натоварва психически. Въпреки това удовлетворението, което ще получите, си струва всички усилия.

Рак

Вие сте толкова сериозни, отговорни и всеотдайни, че всеки би мечтал да работите за него. Въпросът е вие за кого ще поискате да работите. Не се давайте лесно на всеки, който поиска да използва качествата ви. Бъдете наясно вие какво точно искате.

Лъв

Ще се чувствате уютно у дома или покрай някоя камина в планинска хижа, а сте просто принудени да действате. Хич не ви е лесно, но въпросът опира до простичкия избор – кое ви прави по-щастливи – пасивността или действието. А вие както трудно решавате кое е по-важно…

Дева

Ще се сте леко обидени от поведението на хора, които сте смятали за приятели. Свикнете с мисълта, че всеки прави най-доброто за себе си, а не за вас.

Везни

Изглежда леко сте се пренаситили от празници и днес ще бленувате единствено да ви оставят намира и просто да си съзерцавате красотата на зимата. А това състояние може да доведе и до някой безсмъртен шедьовър.

Скорпион

Ще се чувствате като разпънати между собственото си его и вътрешната отговорност към някой друг. Сложни дилеми имате да решавате в началото на годината, но е хубаво да не ги отлагате твърде много.

Стрелец

Мислите си, че искате да останете незабелязани, но в същото време с всяко действие привличате погледите върху себе си. Природата си няма как да промените, но поне гледайте да я култивирате малко, ще ви е от полза.

Козирог

Условностите много ще ви дразнят, а това не е най-доброто за начало на годината. Или ги приемете, или ги променете, знаете, че няма друг вариант.

Водолей

Сблъсквайки се с прозата на нещата, няма да се чувствате твърде комфортно. Блясъкът и ентусиазмът на хората започват да угасват, ако успеете да ги разгорите с някоя идея, това наистина ще ви направи щастливи.

Риби

Хубаво е да сте наясно в отношенията си с хората, за да не питаете прекалено големи очаквания. Ден за разговори на съкровени теми със съкровени хора. Възползвайте се по най-добрия начин.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Пробен воден режим в Бяла черква

Експериментален воден режим е въведен от няколко дена в град Бяла черква. Заради намалял дебит и в двата водоизточника за града, водата за домакинствата се спира през нощ, съобщи БНР. Жители на Бяла черква сигнализираха в БНР, че градът е на воден режим без това да е съобщено на населението, […]