Дженифър Лопес: Никога не съм си слагала ботокс

NetNews

Дженифър Лопес е една от жените, които изумяват с всяка своя поява. Последната ѝ публична изява беше на Американските музикални награди, където представи новото си парче с Малума и както винаги беше в топ форма. Скоро тя доказа още веднъж това, публикувайки своя гола снимка, която е обложка към още една нова песен, част от бъдещия албум на звездата.

Каква е тайната ѝ за този невероятен външен вид? Всеки би се досетил, че с много тренировки, сън и здравословна храна, певицата успява да се запази млада и стегната. Други биха добавили и козметични процедури. Оказва се, че Джей Ло не е от звездите в Холивуд, които прибягват до разкрасителни и продмладяващи процедури, каквато е поставянето на ботокс.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

В свое скорошно интервю тя заяви, че няма против тези процедури, но поне на този етап тя не си е правила.

"Никога не съм си слагала ботокс, но нямам против тези, които го правят, но не е моето нещо", казва певицата и споделя, че предпочита по-натуралните методи за разкрасяване и поддържане.

Казва обаче, че е прибегнала до хиалуроновата киселина, но не отхвърля възможността да си сложи ботокс някога. Тя споделя, че дерматоложка ѝ била препоръчала да започне да си слага ботокс, когато била едва на 23 години, но Лопес категорично отказала.

Това, което Джей Ло съветва всеки, е да използва слънцезащитен крем винаги, когато се излагаме на светлина. Споделя, че това е една от големите ѝ тайни, за да има хубава и сияйна кожа, споделя още пред PageSix.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Страхотна новина за феновете на Ботев (Пловдив)

Евентуалният нов собственик на Ботев (Пловдив) Антон Зингаревич се е разбрал с настоящите собственици на клуба да не водят никакви преговори за продажба на играчи. По този начин звездата на тима и един от най-скъпите играчи в efbet Лига – Тодор Неделев, може и да остане в клуба, пише „Мач […]