Едва спасиха рибар, глътнал жива риба

NetNews

Лаком рибар бе спасен на косъм от смъртта, след като погълна жива риба. Инцидентът е станал в египетския град Бани Сувайф, съобщи агенция ЕФЕ.

След като погълнал рибата, тя заседнала в трахеята на Даеш Ф. Х и той щял да се задуши до смърт.

Според лекаря, направил спасителната безкръвна операция за спасяването на мъжа, закъснение с няколко минути щяло да бъде фатално.

Според местните медии риболовецът хванал рибата в река Нил, но по същото време клъвнала и друга риба. За да не я изпусне Даеш взел в устата си първата, но тя се раздвижила и се плъзнала в гъллото му, запушвайки трахеята му.

Мъжът, който дишал все по-трудно, едва се добрал до специализираната болница „Ел Салам“, където изпаднал в безсъзнание.

Д-р Али Ал Хаджри, който направил спешната операция, отсякъл: „Ако бяхме закъснели с няколко минути с изваждането на рибата, която запушваше трахеята му, пациентът щеше да изгуби живота си“.

Безкръвната лапароскопска интервенция довела до изваждането на живата риба, след което пациентът бил приет в интензивното отделение за по-нататъшно наблюдение.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Откриха гробище със стотици туристически автобуси (ВИДЕО)

На пристанището на Хонконг има огромен паркинг, на който събират прах стотици туристически автобуси, съобщава Reuters. Рейсовете се събрани там, защото просто не се използват – туристическият бизнес в мегаполиса се намира в дълбока криза след избухването на пандемията. До неотдавна Хонконг бе една от най-посещаваните дестинации в света. Миналата […]