Излязоха тайни от личния живот на Майкъл Джексън

NetNews

Майкъл Джексън имал огромно желание на бъде баща и поел изцяло грижите за децата си, тъй като съпругата му Деби Роу нямала желание да бъде майка, съобщи британският в. "Мирър"mirror.co.uk, цитиран от "Дарик".

Кралят на поп музиката почина на 25 юни 2009 г. на петдесет години. Той има три деца – Принс Джексън, Парис Джексън и Бланкет Джексън. Майкъл Джексън се ожени за Деби Роу през 1996 г., шест месеца след развода с първата си съпруга Лиса Мари Пресли. Роу е майка на Принс и Парис.

Лиса Мари Пресли обясни причината за развода с желанието на Краля на попа да има семейство, докато тя не искала деца по онова време. Майкъл Джексън не искал да си губи времето и искал да бъде с някого, който по-скоро да му роди деца. Лиса Мари каза, че Деби Роу се свързала с Майкъл Джексън и го уверила, че е готова да износи и роди децата му, ако двамата се съберат. Това било достатъчно, за да го убеди да започне тази нова връзка. Скоро след това двамата сключили брак и Деби забременяла с Принс. Година след него се родила и дъщеря им Парис.

Деби обаче призна в телевизионно интервю през 2003 г., че никога не е искала да бъде майка. "Направих го, за да бъде той баща, а не за да бъда аз майка", каза тя тогава. Тя високо цени усилията на Майкъл като родител и каза, че той е осигурил на децата безопасност, щастие и здраве.

"Майкъл се грижеше изцяло за тях…Аз не сменях памперси. Не ставах посред нощ, дори и да бях там, Майкъл вършеше всичко", допълни тя.

Бракът на Деби и Майкъл приключи година след раждането на Парис, през 1999 г. Деби се съгласи да даде изцяло родителските права на певеца.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Внасяме кислород за болниците от Румъния

Във всички лечебни заведения в област Русе, където се лекуват пациенти с COVID-19, е осигурено необходимото количество кислород, констатира при проверката си в лечебните заведения заместник-министърът на здравеопазването Слави Пачалов. Инспекцията е продиктувана от нарастването на броя на хоспитализираните и увеличеното в пъти потребление на кислород спрямо началото на ноември. […]