Ким Кардашиян пак се показа по… (СНИМКИ)

NetNews

Никой не може да отрече на Ким Кардашиян, че е станала царица в това да привлича вниманието върху себе си. Звездната брюнетка е ненадмината що се отнася до реклама.

И кой може да рекламира собствения ѝ бранд по-добре от самата нея? Никой и тя е напълно наясно. Естествено Ким знае, че провокацията, особено онази идваща от самата нея, продава и не се свени да залага на това. Именно това изпитано средство прилага тя и по време на представянето на последните си продукти – провокация, сексапил и палаво излъчване.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Брюнетката публикува няколко снимки в необичаен тоалет – нестандартно ушита рокля с нейния лик, която по-скоро прилича на шал. Тя е комбинирана с лилави сенки, които също са неин продукт и по думите ѝ са перфекти за новогодишната нощ. Кардашиян признава, че това е един от любимите ѝ цветове в момента и добавя, че с такава визия няма как да не ви забележат дори в стая пълна с хора, но и как иначе.

Няма нищо скандално в самия тоалет на брюнетката, преди човек да погледне гърдите ѝ. Там без никаква цензура се вижда, че риалити героинята е пропуснала да сложи сутиен, а видяното може да избоде очите на всеки.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Кадър на Гриша Ганчев става голям шеф в Ботев Пд

Ботев (Пловдив) ще има нов спортен директор и най-вероятно това ще бъде Ивайло Петков, съобщава БЛИЦ. Както е известно, съвсем скоро „канарчетата“ ще имат нов собственик, след като Антон, синът на руския милиардер Борис Зингаревич, вече беше в България за последни преговори. Именно той е влязъл в контакт с Петков, […]