„Мис България 2020“ отбеляза рождения си ден с приятелки

NetNews

Актуалната носителка титлата „Мис България“ Венцислава Тафкова, чието коронясване като най-красива жена в страната през ноември не изневери на наложилата се през последните години традиция и предизвика оспорвани дебати в интернет пространството, вчера посрещна 22-ия си рожден ден. Предвид факта, че страната ни отново е в локдаун режим, брюнетката отбеляза хубавия повод не в заведение, а в къщата за гости, която нейните родители притежават в Пловдив, като празненството премина в компанията единствено на най-близките ѝ приятелки.

Преди часове тя сподели в личната си Инстаграм страница кратко видео, разкриващо на последователите ѝ визията, на която се е спряла за личния си празник. Кадрите са заснети в студио за красота в Града под тепетата, където са ѝ направили грим, чийто основен акцент пада върху очите ѝ. На тях младото момиче позира в бледорозово бюстие, проблясващо под осветлението в помещението, както и бял панталон с висока талия.

„Готова за партито по случай рождения ми ден“, гласи посланието към поста ѝ, придружено от хаштаг #БарбиСтил.

View this post on Instagram

A post shared by Miss Bulgaria 2020 ??? (@vencislavatafkova)

Малко по-късно тя показа на потребителите на платформата и изненадата, с която я посрещнаха нейните приближени. В серия от клипове, качени като 24-часови истории в социалната мрежа, се вижда как Тафкова влиза в една от стаите на семейния хотел, която е декорирана с пищна украса. По пода се редят множество балони в различни нюанси на розово и цикламено, а до дръпнатите завеси на прозорците са разположени тези с хелий, изписващи числото 22. На кръгла маса с покривка, обсипана с перли, е сложена красива 2-етажна торта, върху чийто връх, точно под табелка с титлата ѝ, стои тиара.

View this post on Instagram

A post shared by Miss Bulgaria 2020 ??? (@vencislavatafkova)

По леглото пък са разпръснати снимки от сцената на конкурса, който Венцислава спечели преди малко повече от месец, наред с червени рози и подаръци.

В една от картичките към даровете пише: „Честит рожден ден, съкровище наше! Обичаме те!“ Миналата година най-голямата изненада за специалния ден на Тафкова ѝ направи нейното семейство, което ѝ подари собствен апартамент в родния ѝ град.

View this post on Instagram

A post shared by Miss Bulgaria 2020 ??? (@vencislavatafkova)

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

дсффдсд

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Продават на търг визитка на Путин за 6200 евро

Изложиха на търг стара визитка на руския президент Владимир Путин. Визитната картичка се продава за 550 000 рубли (6196 евро). Визитката е от времето, когато Путин е бил заместник-кмет на Санкт Петербург, предаде РИА Новости, цитиран от lupa.bg. „Оригинал. Добро състояние. От 2004 г. е съхранявана в портфейл“, пише в […]