Мощни магнитни бури през януари 2021 г

NetNews

Магнитните бури не могат да се видят, но могат да се усетят. Метеочувствителните хора отбелязват влошаване на здравето, главоболието и депресията. Експертите казаха кога да ги очакваме през януари, според портала PlanetaNovosti.com.

Според прогнозите за слънчевата активност през първия месец от годината, началото на януари ще е белязано от силно слънчево изригване, което ще предизвика мощна магнитма буря. Промените в Слънцето ще отшумят и ще станат по-малко интензивни към средата на месеца.

Ето и периодите на магнитни бури, които се очакват през януари 2021 година:

Благоприятни дни на януари 2021 година

3-5, 7, 8, 10, 11, 13, 15, 17, 21-23, 25, 26, 29

Неблагоприятни дни на януари 2021 година

1, 2, 6, 9, 12, 16, 18-20, 24, 27, 28, 30, 31

През първия месец на новата година се очакват три магнитни бури, които ще продължат известно време. Първият удар ще бъде в началото на януари – 1-ви-9-и. На слънцето ще се появи сериозна светкавица. Мнозина ще усетят въздействието на космическото време.

Средна буря се очаква на 12-18 януари. Това ще доведе до промени в настроението и повишена емоционалност. Тези дни няма да са най-добрите за бизнес срещи.

Последният метеорологичен удар ще се състои на 24-31. Интензивността на магнитните вибрации е средна. Експертите съветват да си почивате повече и да се откажете от физическа активност.

За да оцелеете въпреки негативното въздействие, струва си да ходите повече на чист въздух и да коригирате диетата си. За да поддържате психично здраве, прекарвайте време насаме със себе си, ако е възможно. Най-важното е пълноценният сън, който задава настроението за целия ден. Трябва да спите поне 8 часа.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Бюджет 2021 година е в сила от днес

Бюджет 2021 година влиза в сила от днес. В него е заложен дефицит от 4,9 милиарда лева, по-голямата част от които са свързани с овладяването на кризата с COVID-19 „Антипандемичният” бюджет, както го определи финансовият министър Кирил Ананиев, залага по-големи приходи и разходи спрямо предходните години при очакван ръст на […]