Синът на Мишо Шамара с първи сингъл (ВИДЕО)

NetNews

Съвсем наскоро излезе първият сингъл на сина на Мишо Шамара – Михаил Михайлов-младши. Той е част от EP (кратък албум), който се казва No Directions / Getcha mind right.

За да ни разкаже повече за плановете на сина си, от ФАКТИ проведохме кратък разговор с Михаил Михайлов-старши.

''17-годишният ми син – Михаил Михайлов, известен като Lil Sha е продуцент и изпълнител. Подписан под мениджмънт компанията S&S Entertainment Managment and FrontLine Hustle Productions. В момента вървят кампании с ротации и реклами по Hot93, Iheart Radio и Many More. Сега се преговаря и с една от най-големите вериги от поп радиостанциите – KISS FM. Кампания върви и в Youtube каналите на Карди Би, Травис Скот, Лил Бейби и други популярни имена. Съвсем скоро излиза и видеото на втория сингъл от албума Change Lanes.

С музиката му са запознати вече голяма част от големите рекърд лейбъли. И затова всяка помощ от страна на феновете – с лайкове. шервания и най вече стриймове, ще са от изключителна важност за неговото бъдеще и вероятния бъдещ договор с Mейджър рекърд лейбъл. Предварително благодарим за подкрепата! Убедени сме – както Лил Ша, така и целият екип, че вървим в правилната посока и тези усилия и позитивни вибрации около младия изпълнител ще доведат до сериозни резултати'', каза Мишо Шамара пред медията ни.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Няма мутация на COVID-19, която да компрометира ефекта на ваксината

"Знаем достатъчно, за да имаме доверие, че има продукти, които са показали данни за ефективност и безопасност, предстои да видим дали ще бъдат разрешени. На всички ни е ясно, че няма как да знаем всичко за което и да било медицинско изделие в рамките на няколко месеца". Така проф. Радостина […]