Хари и Меган изненадаха с тази СНИМКА

NetNews

Само преди дни стана ясно, че съпругата на британския принц Хари вече не е част от кралското семейство на Великобритания. Малко след това пък се появиха изненадващи снимки на Меган Маркъл, от които мнозина заподозряха, че тя е бременна отново.

На фона на всичко това следвайки кралските семейства от различни страни по света, херцозите на Съсекс представиха своята коледна картичка. Тя беше публикувано в социалните мрежи от благотворителния фонд Mayhew, който помага на животните.

Именно коледната им картичка успя да шокира всички. Това се случи заради визията на снимката им и това как изглеждаше тя.

Тази година като семейство Хари и Меган направихме дарения за няколко благотворителни фондации. „Дарихме средства на местна калифорнийска организация, която помага на бездомните семейства да намерят жилище и на две организации от Обединеното кралство, които покровителстваме (едната, която подпомага на животните, а другата помага за отглеждането на деца и борбата с бедността в Уганда). Искаме да почетем тяхната работа от наше име“, написа Меган на пощенската картичка, която с Хари пуснаха.

На снимката, направена в стила на художествен образ, се виждат 39-годишната Меган, 36-годишният Хари, синът им Арчи, който вече е на годинка и половина, както и двете им кучета. Фотосът е направен в градината на дома им в Калифорния.

Според семеен служител снимката е направена по-рано през декември месец от майката на херцогинята Дория Рагланд.

„Малката елха и домашните декорации бяха избрани от Арчи. Дървото ще бъде засадено в гората след празниците“, добави семейният служител на Меган и Хари.

Тази Коледа ще бъде специална за херцозите на Съсекс. Първо, те вече няма да се титулуват със статута на членове на британското кралското семейство, и второ – те ще прекарат празниците в САЩ, където се преместиха, след като са се оттеглиха от кралските си задължения.

Според техни приятели двойката е много щастлива да празнува в новия си дом. Интересен детайл е, че майката на Меган е била с тях през цялото време.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Започва строежът на тунел под Балтийско море

Днес започва строежът на тунел, който ще свърже германския остров Фемарн с датския остров Лоланд под Балтийско море, съобщи ДПА, цитирана от БТА. "Един от най-големите строителни проекти в датската история може да започне сега", обяви датският министър на транспорта Бени Енгелбрехт. По план тунелът трябва да бъде завършен до […]