На 65 г. Катето Евро захвърли горнището на плажа (СНИМКА)

NetNews

65-годишната актриса Катето Евро захвърли дрехите и се пусна в мрежата. На летния кадър актрисата показа как чете книга на плажа и държи близо едно от любимите си кученца.

От снимката обаче не личи журито в „България търси талант“ да е с дрехи. Има вероятност Евро да е сложила бански, който е без презрамки, но реално изглежда, че под книгата и кучето се излежава гола на плажа, пише Блиц.

Едно е сигурно – Катето, която в момента отмаря на плажа, събира витамин D и се радва на горещото лято и шума на морето.

„Хубаво е на морето, но когато си млад, всяка сутрин на изгрев ти е джулай, всяка вечер ,ти е тичане бос по пясъка с някой любим, леко ти е на душата♥️, за никъде не бързаш , нооо нещата вече не са същите и малко ми е тъжно, но не много“, пише тя под снимката.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Катерина Евро (@k.evro)

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Мъж пропадна с колата си в канал в Пловдив, в опит да избегне синя зона. Пожарната го спаси

Сцена като от филм се разигра за 77-годишния Цветан, който решил да излезе с автомобила си на покупки. Мъжът живее в Пловдив отскоро и не познава добре града. За да избегне синя зона, решил да спре на неохранявано място – пред къща, до която има канал за ремонт на автомобили. […]