Невероятно! Топката отиваше във вратата, но нещо се случи… (ВИДЕО)

NetNews

Свръхестествена намеса сякаш спаси Бока Хуниорс от загуба в известното Суперкласико срещу Ривър Плейт през уикенда. Мачът завърши 1:1. Себастиан Вия даде аванс на Бока в 41-ата минута с точно изпълнение на дузпа, а Агустин Палавесино изравни в 67-ата.

Секунди преди изтичането на редовното време Ривър Плейт беше на крачка от победно попадение. Топката беше на път към вратата на символичните домакини, когато по незнаен начин отклони движението си и промени посоката си навътре към терена.

Запалени фенове на свръхестественото твърдят, че топката е изместена от духа на Диего Марадона, който не е искал любимия му отбор Бока да загуби голямото дерби на аржентинския футбол на собствения си стадион.

Some FIFA scripting going on here during Boca Juniors vs River Plate last night… How has this not gone in ??? ? – @ESPNArgentina pic.twitter.com/g9IwEXcXbl

— Footy Accumulators (@FootyAccums) March 15, 2021 Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Навални: Изненадан съм от този концлагер

Руският опозиционер Алексей Навални направи първи публичен коментар, след като беше осъден, съобщи Фигаро. Това стана в социалните платформи. Навални излежава присъда от две години и осем месеца. Вече беше обявено, че той е отведен в трудова колония. Първият му коментар е че руската затворническа система го е изненадала. Той […]