Невиждана истерия за финала на Шампионската лига – стряскащи цифри за хотелско настаняване!

NetNews

Отборите на Ливърпул и Реал Мадрид ще се изправят един срещу друг в изключително интригуващ финал в Шампионска лига. Звездният сблъсък е на 28 май във френската столица Париж, а домакин на двубоя ще бъде легендарният „Стад дьо Франс”.

Въпреки че до сакралната дата остават повече от двадесет дни, феновете на двата тима вече подготвят плановете си за пътуване и престой в Париж.

Малцина са онези, които ще имат привилегията да закупят билет за срещата, но това със сигурност няма да спре хиляди привърженици на Ливърпул и Реал Мадрид да пътуват за френската столица.

Справка в един от водещите сайтове за хотелско настаняване показва стряскащи цифри, що се отнася до цените на хотелите в дните около финала. Средната цена за две нощувки в единична стая варира около 5000 евро, като става дума за хотел с 2 или три звезди. По-луксозно настаняване би Ви струвало от порядъка на 8-9 хил. евро, като дори има хотели с цена от 25 000 евро (вижте снимките по-долу) за две нощувки в периода 27-29 май.

За сравнение, към днешна дата двупосочният самолетен билет от София до Париж струва от порядъка на 200 евро, като с наближаването на финала, цената му със сигурност ще се покачва.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Новаков: Колебливата позиция ни прави губещи

„Европа е там, където трябва да бъде. Бързо се окопити в ситуацията с руската агресия. България, за съжаление, търси своето място. Малко притеснително би се оказало, ако е вярно, че страната ни изнася оръжие за Украйна, а го крие и се срамува.“ Това заяви пред репортер на NOVINI.BG евродепутатът от […]