Нейнски: Санкциите няма да имат ефект, ако Европа продължи да купува руски газ

NetNews

Санкциите няма да имат ефект, ако Европа и светът продължат да си купуват газ от Русия. Европа и САЩ са сплотени относно позицията си за войната в Украйна. И последното законодателство, което беше прието в САЩ за ”заем-наем”, това дава възможност на американския президент да изпраща оръжие на Украйна. Това е подкрепа за Украйна, но е подкрепа и за Европа. Това коментира бившият министър на външните работи Надежда Нейнски пред bTV.

„Аз бях изненадана от решението на парламента за ремонт на оръжие от Украйна. Позицията на „Продължаваме промяната“ беше изненада. Украйна има нужда от оръжия, но тя има нужда и от солидарност. Политиката на България не е добра за нейната репутация. Подобно решение влияе зле на позицията на България спрямо европейските партньори“, добави тя.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Защо тези Е-класи и "петици" ще бъдат унищожени (ВИДЕО)

Само си представете огромен паркинг, пълен с различни версии на Mercedes-Benz E-Klasse, от обикновени комбита до наточени AMG версии, както и много на брой BMW-та 5 Series от модела E60. Имайте предвид, че това са автомобили, които са докарани от Япония и са в по-добро състояние от повечето аналогични автомобили, […]