Нестандартната техника за парфюмиране на Кая Гербер

NetNews

Дъщерята на супермодела от близкото минало Синди Крофорд – Кая Гербер, винаги пръска парфюма върху огледало, преди да го нанесе с пръст на себе си, пише Контактмюзик, цитиран от БТА.

По този начин 19-годишната красавица можела да контролира точното количество от уханието, което да си сложи. Така се постигало едно по-дискретно парфюмиране.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Kaia (@kaiagerber)

В четвъртък фотогеничната тийнейджърка беше обявена за модел – откритие на годината, на наградите за мода "Дейли фронт роу" в Ню Йорк. Кая бе придружена на церемонията от майка си Синди, от баща си Ранди Гербер и от брат си Пресли, който също е модел.

Преди ден стана ясно, че Кая ще се изяви отново и като актриса. Тя ще се присъедини към 10-ия сезон на хорър сериала "Amerisan Horror Story" на продуцента Райън Мърфи. Не се знае много за новия сезон на поредицата, като традиционно всичко е мистерия до самото начало на сезона. За сега от продукцията разкриват, че темата ще бъде русалки и ще включва "две ужасяващи истории – една във водата и една на пясъка". Кая Гербер ще си партнира с друга голяма звезда, която за пръв път се присъединява към звездния актьорски състав – Маколи Кълкин.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Kaia (@kaiagerber)

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Новата перспектива за България е не „Аз ви дадох“, а „Ние ЗАЕДНО“, казва в обръщение Станчо Ставрев от „Изправи се! Мутри вън!” - Ямбол

„Благодаря за подкрепата на младите хора. На тези, които носят енергията на перспективата, на промяната, на съзиданието. На които принадлежи бъдещето с поуките от нашите грешки и с научените уроци. Благодаря на момчетата и момичетата, които ни срещат с усмивка, с добра дума и с благодарност за пътеките, по които […]