Ники Илиев подготвя нов филм (СНИМКА)

NetNews

Известният актьор и филмов режисьор Ники Илиев подготвя нов филм. 40-годишният творец, който от години е сочен за един от секссимволите на българското кино, загатна за новия проект чрез снимка, споделена в официалния му профил в социалната платформа Инстаграм.

„Офисът ми тези дни – нов сценарий, нов филм…“, гласи част от текста споделен под кадъра, заснет под открито небе. „Нямам търпение“, първа коментира Диляна Попова, което наведе феновете ѝ на мисълта, че красавицата ще се включи и в този проект, след участието си в хита „Завръщане“.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Niki Iliev (@niki.iliev.films)

„Локацията за снимки е Пловдив“, „Успех“, „Супер“, „Нямаме търпение“, пишат феновете на режисьора. Запознати издават, че Илиев ще бъде ангажиран като режисьор и в продължението на криминалния сериал „Братя“, като по план заснемането на 5-и сезон трябва да бъде наесен, пише Галерия.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Изненадваща раздяла в Пирин, преговарят със Златинов

Петър Михтарски няма да бъде част от треньорското ръководство на клуба през новия сезон. Договорът на легендата от САЩ 94 бе до края на юни и няма да бъде подновен. Двете страни са се разделили след снощната контрола с Беласица, разкрива Пиринспорт. От клуба все още не са потвърдили раздялата. […]