Николай Дойнов и Натали Трифонова станаха „БГ модни икони“

NetNews

Академията за мода връчи най-високите награди за стил и успех за 2021 г. На официалната церемония бяха наградени най-стилните българи.

Николай Дойнов, Натали Трифонова, Иво Аръков, Есил Дюран, Саня Борисова и Таня Скринска са носителите на приза "БГ модна икона" за тази година, който обединява професионализма и добрия вкус, чрез които лицата на медийната култура се докосват до зрителите.

Те бяха определени от Академията за мода с председател проф. Любомир Стойков, която всяка година отличава най-стилните и успели личности у нас.

Водещият на новините по Нова тв Николай Дойнов бе отличен в категория "Медии и журналистика", а водещата на COOLT по bTV Натали Трифонова взе наградата в категория "Телевизия".

Наградените получиха статуетка – пластика, изработена от бижутера Анжело Красини. Тя е интерпретация на първото облекло на Адам и Ева – смокиновия лист, с образите на най-прочути дизайнери и модни икони.

Академията за мода награждава известни българи, които притежават качества и добродетели като изискан и модерен вкус и стил, високи професионални постижения, безупречна култура, морал и репутация.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

НФСБ искат държавно отличие за проф. Кантарджиев: Трудно ще го "изчегъртате"

Над 160 служители на Националния център по заразни и паразитни болести се подписаха под искането проф. Кантарджиев да бъде върнат на работа. За няколко часа. Стотици граждани го подкрепиха. Десетки студенти по медицина застанаха зад него. Поне това да беше чул служебният министър след като предприе самоубийствения акт да махне […]