Николай Киров: Мачът срещу Лудогорец е най-трудната среща за сезона

NetNews

Старши треньорът на Арда (Кърджали) Николай Киров определи гостуването на Лудогорец утре като най-трудния мач за тима му през сезона. През есента кърджалийци измъкнаха 2:2 от разградчани. Белия обаче отчете, че оттогава съперникът е силно променен, като основната вина за това е на новия му наставник Валдас Дамбраускас.

"Имаме известни болежки, но разполагаме с достатъчно качествени играчи. Напрежението ще е у Лудогорец. Арда е необременен. Чака ни сериозен двубой, в който всяка една ситуация може да го реши. Предстои ни тежка битка срещу най-добрия отбор в България. Затова ще изисквам пълна концентрация и себераздаване", сподели Киров.

"За всеки мач, когато разсъждаваме и анализираме, първоначално го правим с идеята как може да вземем нещо от него – точка, три. Този двубой определено ще ни е най-трудният. Много неща има променени в Лудогорец от това, което разузнахме. Има доста новости от есента, особено при разиграването и движението без топка. Показват различно лице и стил", добави Белия.

Днес ще стане ясно дали контузеният нападател на кърджалийци Жуниньо ще може да вземе участие в двубоя в Разград. Той получи контузия при победата над Ботев (Враца) с 3:2 у дома, като се намираше в отлична форма – 3 гола в първенството при подновяването му и 5 в зимните контроли. В негово отсъствие Киров дава шанс на Тонислав Йорданов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ясни са характеристиките на новия спортен автомобил на Nissan

Станаха известни първите характеристики на Nissan 400Z. Разбрахме ги съвсем случайно благодарение на компютърната игра Project CARS 3. Към момента от компанията не са ги потвърдили официално, като е ясно само, че продажбите на купето със задно предаване ще започнат през втората половина на тази година. Както следва от данните […]