Никос Вертис с нов голям концерт в България

NetNews

Супер звездата Никос Вертис се завръща за нов, голям концерт у нас – на 8 март догодина. След изключително успешния му концерт в София преди месец, гръцкият изпълнител ще зарадва отново хилядите си феновете в България на същото място – в зала „Арена Армеец“ и то навръх празника на жените – 8 март. Най-голямата концертна зала у нас отново ще се превърне в празничен бузуки бар, за да посрещне подобаващо, както дамите така и техните господа, пише dir.bg.

Билети за грандиозното събитие вече се продават в партньорската мрежа на звездата и цената им е от 35 до 80 лв. според мястото в залата. На терена ще има разположени ВИП сепарета, които също са в продажба.

Тазгодишният, дълго чакан концерт на Никос Вертис в България, се превърна в едно от най-големите музикални събития на пролетта и бе широко отразен, дори от гръцките медии.

„Колкото по-често идвам тук – толкова повече чувствам София като свой дом“, сподели самият Никос Вертис при пристигането си на летище София тогава и добави, че много от клиповете му са снимани неслучайно точно тук.

На 8 март харизматичният изпълнител ще изпълни едни от най-големите хитове белязали впечатляващата му кариера и обещава още по-голяма експлозия от емоции, танци и чудесно празнично настроение за всички в залата.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Прекъсвания на водата днес в Ямболско

Поради отстраняване на аварии по ВиК мрежата, днес е възможно временно прекъсване на водоснабдяването в следните населени места: За град Ямбол:– ж. к. „Христо Ботев“ /бензиностнация“ Омакс“/;– ж. к „Възраждане“ бл. 32-А. За община Тунджа:– с. Победа, с. Безмер. За район Стралджа :– с. Поляна. За община Болярово:– с. Крайново, […]
тръба ВиК ремонт