Нинова: Новото мнозинство обрича хората

NetNews

“Шокираща е безотговорността на новата коалиция ГЕРБ, “Възраждане“, ИТН и ДПС”. Това написа вицепремиерът Корнелия Нинова в своя Facebook профил.

“Днес отново не влязоха в залата и провалиха кворума на парламента. Свалихте Минчев, свалихте правителството. Едни заради егото си, други заради интересите си. А интересите на народа?”, попита тя.

“Ако до петък не се приеме бюджетът на Държавното обществено осигуряване, през юли няма да има увеличение на пенсиите. Ако не се приеме Законът за енергетиката, няма да се изземат свръх печалбите от енергийните дружества и няма да се подкрепят фирмите. Следват фалити и безработица. Ако не се намали ДДС и не се премахне акциза, горивата няма да поевтинеят”, каза още Нинова и заяви, че “новото мнозинство е прокризисно и блокира държавата”.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Това лекарство е опасно

Лекарят и тв водещ Д-р Александър Мясников предупреди за опасностите от едно от най-масовите лекарства, продавани в търговската мрежа. Лекарят обясни, че лекарствата, предназначени да облекчат състоянието на пациента при нарушения на сърдечния ритъм, могат само сериозно да влошат ситуацията. Как да пием правилно хапчета „Винаги, когато срещнем аритмия, която […]