Новата операционна система на Apple вече е достъпна за всички

NetNews

В началото на месец юни Apple представи своята нова операционна система за смартфони iOS16 и даде възможност на разработчици да я изпробват. Сега, след малко повече от месец, операционната система вече е достъпна за всеки който поиска да открие новостите в нея чрез публична бета версия.

Както подсказва и името, това е тестова версия, която показва как ще изглежда 16-тото поколение на операционната система, когато бъде представена официално тази есен. Потребителите, които я инсталират ще могат да изпробват всички новости в iOS 16, като например новият дизайн, новостите в различните приложения и други.

От Apple не препоръчват софтуера да се инсталира върху устройства, които се използват за ежедневна употреба, тъй като операционната система все още е в процес на разработка и могат да бъдат срещнати някои бъгове.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Финландия е предала на Турция само двама гюленисти

От 2016 г. Финландия е предала на Турция само двама от десет души, които турските власти са искали да бъдат екстрадирани, съобщи финландското министерство на правосъдието в отговор на искане на телевизия Юле. Същевременно лицата, предадени на Турция, са обвинени не в тероризъм, а в насилие над деца. При няколко […]