Новата седмица ще бъде слънчева, а температурите – високи

NetNews

Новата седмица ще бъде слънчева, а температурите - високи

Снимка: Pixabay

Новата работна седмица започва с положителни минимални температури, слънчеви сутрешни часове и ново увеличение на облачността следобед.

В понеделник преди обяд облачността ще е разкъсана, над много райони до слънчево. След обяд от северозапад ще започне ново увеличение на облачността и привечер на отделни места в Западна България ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб, северно от планините – умерен вятър от юг-югозапад и с него температурите ще се повишат, максималните ще са предимно между 15 и 20 градуса, в София – около 15 градуса.

Над планините облачността ще е разкъсана, преди обяд над много райони до слънчево. След обяд от северозапад облачността ще се увеличава и вплътнява и на отделни места в планините в Западна България ще превали. Температурите ще са положителни.

По Черноморието също ще преобладава слънчево време. Ще духа предимно умерен югозападен вятър. Максималните температури ще са от 10 градуса по северното до 15 градуса по южното крайбрежие. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Източник: https://dnes.bg

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Важна победа за ЦСКА: Обърна Славия с 3:2

Снимка: БГНЕС ЦСКА обърна с 3:2 Славия на „Овча купел“ и записа много важна победа в битката за шампионската титла, пише Gol.bg. Йон Бакеро откри за „белите“ в 55-ата минута, но „армейците“ направиха пълен обрат с попадения на Жорди Кайседо (63), Мено Кох (72) и Амос Юга (78), още един […]