Нова драма за Джокович: Скрил, че е пътувал до Испания

NetNews
Нова драма за Джокович: Скрил, че е пътувал до Испания

Снимка: БГНЕС

Нов проблем с декларацията на Новак Джокович за искане за виза за влизане в Австралия се появи, след като стана ясно, че световният номер 1 не е разкрил, че е пътувал в Испания, преди да пристигне в Австралия.

Всеки пристигащ в страната трябва да отбележи дали е бил в друга страна, освен тази, от която пристига, в последните 14 дни. На Нова година сръбският тенисист бе в Испания, но не е отбелязал това в декларацията, като предстои граничните власти да разследват допълнително темата.

Според местните медии в случая става въпрос за пропуск на организаторите на Аустрелиън Оупън, които са попълнили въпросните декларации на всички близо 400 участници в турнира. Във всяка една е било маркирано, че няма пътуване в друга страна в последните две седмици, което не е вярно за около 300 от тенисистите.

Очаква се имиграционният министър на Австралия Алекс Хоук да вземе окончателно решение дали да отмени визата на Джокович до сряда.

Откритото първенство на Австралия започва в понеделник, 17 януари.

Източник: https://dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

В Гърция обмислят разхлабване на COVID мерките

Снимка: архив, БГНЕС Разхлабване на ограничителните мерки срещу разпространението на COVID-19 се обмисля в Гърция, съобщава електронното издание на гръцкия в. „Прото тема“. Валидността на сега действащите мерки изтича на 17 януари. Утре ще заседава експертният съвет, който трябва да реши какви да са следващите стъпки. Още по темата 10 […]