Нова фабрика за оптична техника в Пловдив

NetNews

"Кимкооп холдинг", българската компания за високоспециализирана оптична техника, откри в Тракия икономическа зона Пловдив новата си фабрика, в която инвестира над 7 млн. лева.

На специална церемония и в присъствието на заместник-министърът на икономиката Красимир Киряков и на Стефан Стоянов, заместник-кмет на Община Пловдив, изпълнителните директори на компанията, Георги Георгиев и Калин Георгиев, обявиха и план за утрояване на екипа в съоръжението в следващите 2 до 3 години – от 50 до 120 висококвалифицирани специалисти.

С откриването на уникалната за Пловдив фабрика за прецизна оптика, "Кимкооп холдинг" става първата компания в България, която разширява присъствието си към Тракия икономическа зона.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Рилски спортист надигра Левски Лукойл в спор за Суперкупата

Рилски спортист е новият носител на Суперкупата на България по баскетбол, след като победи тима на Левски Лукойл в столичната зала „Универсиада“, научихме от БНТ. „Самоковлии“ спечелиха срещата с 91:85 точки, а за най-добър играч бе избран Трей Портър, благодарение на отбелязаните 21 точки и 9 спечелени борби от центъра. […]