Веселин Калановски, водач на Демократична България в Ямбол: Гласувах за една по-нормална, правова и развита държава

NetNews

Гласувахме за бъдещето на България. За свободата ни на избор и решения, за законност, за модернизация, добри доходи и развитие на страната и най-важното – за човешкия капитал, който трябва да остава и се развива тук, у дома. Това казаха за НетНюз кандидатите за народни представители на Демократична България в Ямбол.

Водачът Веселин Калановски гласува машинно в 17-та секция /Общински детски комплекс/. Чувам, че из цяла България има проблем с машините, но в 21 век сме и предпочитам да съм в крак с времето, заяви той. Гласувах за една по-нормална, правова и развита държава, допълни Калановски. Всички кандидат-депутати на коалицията дадоха вота си до 11.00 часа в различни секции в града.

Изборният ден до момента преминава обичайно, като изключим липсата на достатъчно обезпечаване в СИК-овете в Ямбол на хартия за отпечатване на протоколите, които трябва да вземат застъпниците, смятат от Демократична България. Надяваме се хората от Ямбол и областта да гласуват активно за истинската промяна, заявиха още от предизборния щаб на коалицията.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

4 случая за проблеми с машини в Ямболско

Проблеми с машинното гласуване са регистрирани и в Ямбол, съобщи председателят на РИК Екатерина Янева. Получен е сигнал, че в 72 секция машината не пуска разпечатана бележка с вота. Това е установено при трима избиратели. Секцията се намира в сградата на  Професионална гимназия по лека промишленост, екология и химични технологии. […]