Волен Дичев, ГЕРБ-Ямбол: БСП спира строителството на обекти и създава несигурност

NetNews

Ако искаме развитие, достъпност и инвестиции в Северна България, магистрала Хемус трябва да бъде построена. Без значение кое правителство ще я довърши! Същото важи и за големите инфраструктурните проекти в Ямболска област. Сред тях е изграждане на пътен възел с магистрала Тракия до село Воденичане. Проект стартиран от правителството на ПП ГЕРБ в интерес на жителите на община Стралджа и региона. Това заяви в социалните мрежи кандидатът за народен представител от Коалиция ГЕРБ – СДС Волен Дичев.

Волен Дичев е на пето място в ямболската листа на коалицията. По образование е икономист, а доскоро заемаше длъжността заместник-областен управител в Областна администрация – Ямбол. Познат е и с активната си работа в Младежката структура на ПП ГЕРБ.

Според Дичев проблемът е, че влизайки в управлението през задната врата, БСП отново спира строителството на обекти, забавя плащанията, показва на хората, че няма способността да ги води напред. По-лошо, връща ни години назад, като създава несигурност в бизнес-средата, недоверие в институциите, връща термини от мрачното минало като „бивши хора“!

„Хората едва ли искат това. Те искат сигурност, ред, предвидимост и развитие. Вярвам, че гражданите ще изберат отново коалиция ГЕРБ-СДС, за да продължим заедно да развиваме област Ямбол“, споделя още Волен Дичев.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Трима в болница след бой с винкели между ромски фамилии

Радомирският квартал 121 във вторник към 21 ч. бил огласен от бурен скандал. Две ромски фамилии завихрили разправията, която за минути прерастнала в лют бой. Екшънът бил заради счупена пейка пред жилищен блок като едната фамилия била от Кюстендил, която живеела в квартала. В разгара на боя кюстендилци извикали подкрепление […]