Време е за друго! Експертен екип на ПП „Има такъв народ“ се среща с гражданите на Ямбол

NetNews

Водещи експерти и част от ръководството на ПП „Има такъв народ“, заедно с кандидатите за народни представители от Ямболска област организират открита дискусия с гражданите на Ямбол. Срещата ще бъде в понеделник, 28 юни, от 18.00 ч. в Синия салон на читалище „Съгласие“.

Заместник-председателят на ПП „Има такъв народ“ Тошко Йорданов се завръща в родния си град, за да разговаря със своите съграждани по проблемите, които ги вълнуват. Той ще бъде придружаван от експерта на партията в сектор „Образование и наука” Юлия Чортленева. Част от екипа са също икономистът Владимир Русев и здравният експерт д-р Николай Драгнев.

Ямболската кандидатска листа ще бъде представена от водача – юристът Златомира Мострова и от Георги Султанов, който е и експерт на ПП „Има такъв народ“ в сектор „Култура”. В срещата ще участват и останалите кандидати за народни представители на партията в региона.

По време на форума ще бъдат разисквани теми от актуалния дневен ред на българското общество. Ще бъдат представени приоритетите на ПП „Има такъв народ“ и акценти от програмата на партията. Срещата е отворена за всички желаещи да участват в нея.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Прокурор с разкрития за англичанина Алън, заклал българка в Сунгурларско

Англичанинът Алън от сунгурларското село Терзийско е направил пълни самопризнания за убийството на жена си. „След като му повдигнат обвинение, ще поискаме задържане за 72 часа.“ Това съобщи окръжният прокурор Георги Чинев за „Труд“. Жертва на убийството е 49-годишната Калина Захариева. Тя е била открита заровена в задния двор на […]