Ето кои са кандидат-депутатите на Коалиция „Изправи се! Мутри вън!” в Ямбол

NetNews

Пълна листа от осем кандидати за народни представители от 31 МИР – Ямбол подаде за регистрация днес в РИК Коалиция „Изправи се! Мутри вън!”. Водач е Станчо Ставрев, зам.-кмет в община „Тунджа”. На второ място е Петър Личев, който е общински съветник в Ямбол от Земеделски народен съюз /ЗНС/. На трето място е областният координатор на партия „Изправи се.БГ” Мими Караколева. Следва Таня Георгиева-Стоянова, общопрактикуващ лекар в Стралджа. Имената на останалите кандидати са Стоян Петков, Милена Паскова, Теодора Ненкова и Пламен Петров.

Припомняме, че в коалицията влизат партията на Мая Манолова и организаторите на протестите от т.нар. Отровно трио.  За названието си обединението използва комбинация от името на движението на бившия омбудсман „Изправи се.бг“ и призива на президента Румен Радев от летните протести „Мутри, вън“.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Всички ТТ данни за новия болид на Mercedes

Ливреята на автомобила остава предимно черна в подкрепа на борбата срещу расизма и неравенството, но отчасти болида се върна към сребърния цвят, в който е боядисан капакът на двигателя, а в червено – цветът на Ineos – горният въздухозаборник и елементите на предното и задното крило. Ето и основните технически […]