Изложба на ямболския художник Калин Ангелов

NetNews

На 19 януари 2021 г. Художествена галерия „Жорж Папазов“ – Ямбол ще представи изложбата „Българска живопис“ на художника Калин Ангелов.
Изложбата се осъществява с подкрепата на Национален фонд „Култура“ към Министерство на културата на Република България, спонсорирана по програма „Творчески инициативи“. Тя е 37-мата самостоятелна живописна изложба за автора. В нея са включени платна, които показват красотата на българската природа, величието на исторически забележителности и места, натюрморти със специфичните български цветя и плодове. Тя е продължение на досегашната работа на художника, който от години се вълнува от представената тематика.
 Изложбата може да бъде видяна на вернисаж от 17:30 до 19:30 часа, а представянето  ѝ ще бъде от 18:00 часа, при спазване на противоепидемичните  мерки в страната, действащи към настоящия момент. Експозицията ще продължи до 19 февруари.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Можем ли да избегнем повреда в клапаните, ако ангренажният ремък се скъса?

Скъсаният ангренажен ремък/верига води след себе си сериозни ремонти по двигателя и това плаши повечето шофьори. Понякога не можете да се измъкнете от тези неприятности, тъй като ремъкът може да се повреди вследствие на различни причини. Как да избегнем основен ремонт, ви разказваме сега, но с уговорката, че това се […]