„Изправе се! Мутри вън“ – Ямбол: Идва време за пробуждане!

NetNews

Идва време за промяна, за съзидание, за споделени каузи. С това послание кандидатите за народни представители на „Изправе се! Мутри вън“ – Ямбол провеждат срещите си с избирателите от Ямболска област.


Ето как изглеждат нещата през погледа на кандидатите за народни представители на коалицията:


В селата на нашата община „Тунджа“ срещаме усмивките, съпричастността, доброто настроение и смислените разговори на достойни и отзивчиви хора, на които са чужди интригата, злословието, посредствеността и лъжата. Срещаме честни и открити хора, с които водим разговор за свършеното и за това, което още е нужно да се направи. Говорим за промяната, за преодоляването на порочния модел на управление на държавата, за човешката и гражданска алтернатива за България. Срещаме достойни хора, които не използват партиите за лична употреба и не се поддават на страхове, обвързаности и зависимости. Срещаме хора, които ценят човешките отношения и имат памет за споделеното сторено.
Тези срещи са зареждащи, истински и открити. В тях няма клетви и лозунги, а човешка, приятелска съпричастност. И да, засаждаме цветя. Защото искаме нашата кампания да носи енергията на съзиданието, на пробуждането, на пролетта!

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

14 март 1883 г. Умира Карл Маркс

На 14 март 1883 г. умира Карл Маркс – германски философ – материалист. Създател е на т. нар. диалектически и исторически материализъм. През 1835 г. завършва гимназия и учи последователно в Бонския и Берлинския университети. В началото е последовател на младохегелианците, но постепенно преминава на радикални позиции. През лятото на […]