„Изправи се! Мутри вън!” – Ямбол откриват кампания с поредица от инициативи

NetNews

С поредица инициативи коалиция „Изправи се! Мутри вън!” – Ямбол ще открие днес предизборната си кампания в областта. Това обяви водачът на листата Станчо Ставрев.

От 11 часа в центъра на село Козарево е представянето на първата книга на Радка Илчева от Варна, която свързва завинаги живота си с тунджанското село. „През целия си житейски път тя реди и събира думите за България, за Козарево, за героите, за семейството, за любовта… Посвещава книгата на съпруга си Илчо, който днес е рожденик. Решихме с част от средствата за плакати, флаери, дипляни да отпечатаме тази книга, събрала в себе си толкова много житейски емоции и мъдрост, да я подарим във всеки козаревски дом”, казва Станчо Ставрев.

От 17.00 часа пред Сити център – Ямбол ще е представянето на листата на коалицията. В 17.30 кандидат-депутатите и техни привърженици ще направят велопоход до Градската градина. В парка, непосредствено до детския кът, кандидатите за народни представители ще подарят на младите семейства една живописна и забавна алея. За направата ѝ спомага талантливата художничка Виолета Гицова.

Ето какво още каза Станчо Ставрев на старта на предизборната надпревара:

„И този път кампанията ни ще бъде такава – отворена, градивна и динамична. Ще очакваме отново вашите предложения и идеи за развитието на Ямбол и на България. Ще дискутираме заедно перспективата на утрешния ден и на страната ни. Ще вършим добри и съзидателни дела, които да носят радост и добро настроение”.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Кьовеши се срещна с делегираните от България европейски прокурори

Главният прокурор на Европейския съюз Лаура Кьовеши проведе среща с делегираните от България европейски прокурори в София. Мероприятието продължи около 40 минути, предаде bTV. На събитието бяха обсъдени въпроси около незаетите от българска страна шест места на делегирани прокурори в Европейската прокуратура. Темата беше дискутирана и на вчерашните срещи на […]