ИТН – Ямбол с открита приемна на кандидат-депутатите

NetNews

Открита приемна на кандидатите за народни представители на ПП „Има такъв народ“ в Ямболска област е част от инициативите в кампанията на партията за предстоящите извънредни парламентарни избори. Приемната е позиционирана в офиса на ИТН – Ямбол на ул. „Джон Атанасов” 9. В сряда, 16 юни, от 17.00 часа до 19.00 часа въпроси, сигнали и мнения за случващото се в област Ямбол гражданите могат да споделят с кандидатите за народни представители на Златомира Мострова, Мария Петрова и Антон Станев.

„Време е за друго”. Това е слоганът на кампанията на партията на Слави Трифонов за изборите. За 30 години демокрацията в България не се състоя докрай. България е най-корумпираната държава в Европейски съюз, на последно място по качество на здравните услуги, на 112-то място в света по свобода на словото, България е най-бедната страна в Европа, казват от ИТН. Затова слоганът е „Време е за друго”. Под този надслов ще бъдат и инициативите на партията в Ямболска област.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Витанов: Имунизацията изостава, но COVID-19 дебне

Обстановката е спокойна. Едната карта – на риска – е изцяло зелена. По другата карта – на 14-дневната заболеваемост, се очаква зеленото да се увеличава. Това пише във "Фейсбук" математикът Николай Витанов относно кратка информация за оперативната обстановка за България по отношение на пандемията COVID-19 за 14 юни 2021 г. […]