Йорданка Христова представя в Ямбол концерт-спектакъла „Обич разпиляна“

NetNews

Примата на българската естрадна музика Йорданка Христова ще представи в Ямбол нейния концерт-спектакъл „Обич разпиляна“. Градът е сред превилигированите места, които са включени в турнето на певицата. Концертът ще е на 3 август в лятното кино, а началният час е 20.30.


Концертът е определян като романтична изповед за живота и творчество на Йорданка Христова. В него ще прозвучат неостаряващи хитове от репертоара й – „Ще продължавам да пея“, „Делфините“, „Песен моя, обич моя“, „Тъмно червена роза“, „Гергьовден“, „Лиляно, моме“. Горещи латино ритми и нови интерпретации на хитовете на певизата може още да очаква публиката. Концертът се реализиран под диригентството на Левон Манукян, с участие на Симфониета – Разград и балет.


Предварителни резервации и билети – в театралната каса на Безистена. Телефон за резервации – 0876694083

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Валя Ахчиева: Боклуците в България – кой заплете схемата с трансграничен превоз на смесени отпадъци?

Италианският боклук все още обикаля България. Разтърсващо разследване на Валя Ахчиева разкрива огромните далавери с внос на боклук у нас от Европа. В цялата история лъсва името на Николай Кънчев – зам.-министър на екологията от квотата на ВМРО. „На една площадка в близост до ТЕЦ „Бобов дол” в момента се […]