Каньо Канев се закани да катурне кмета с Комитета

NetNews 2

Нова ямболска скороговорка се роди след вчерашното публично обсъждане на заема, който кметът Валентин Ревански възнамерява да изтегли.

Колоритният ямболлия Каньо Канев направи изказване в неподражаемия  си стил, започвайки с констатацията: „Управлението на Ямбол започна с Овчаров, премина през Свинаров и сега може би вече ще завърши с Говедаров. Казвам това, защото от година на година сме все по-зле. И сега даваме положителни, радостни оценки за нещо, което за мен се нарича чиста проба разхищение”.

„Когато говорим за обществени средства, аз искам да помоля ръководството на общината да ги управлява така, както управляват техните фирми, техните семейни средства – там вероятно са  много пестеливи”, допълни Канев.

Той възнегодува, че за ремонт с пари от заем се предлагат  участъци от улици, които са добро или относително добро състояние. „Направете нещо за крайните квартали или ако ще се прави кръгово кръстовище – да е при Хидравлика”, призова още той.

„Нали започнахте да управлявате Ямбол в името на гражданите, а сега казвате – дайте да прахосаме едни девет милиона, а като си тръгна – да ги плаща който си иска”, допълни Каньо Канев.

Към края на изказването си той сподели и следното по адрес на кмета Ревански: „Аз искрено съжалявам, в началото имах много добро мнение за вас и вашето управление до един момент, и сега искам да ви кажа, че ревизирам своето мнение. Навремето ние основахме един граждански комитет „Да защитим Ямбол от кмета”. Не знам, ако продължавате така, дали няма да го възстановим отново и да започнем своята гражданска дейност”.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

2 thoughts on “Каньо Канев се закани да катурне кмета с Комитета

  1. СЪЩОТО МНЕНИЕ ИМАТ ГРАЖДАНИТЕ КОИТО НЕ БЯХА НА ОБСЪЖДАНЕТО !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Божанков: Да употребиш протеста е лош старт на политическата ти кариера

„У нас гражданската енергия е вече крехка. Защото многократно е употребявана. В лошия смисъл. Бях там всеки ден. С много други – партийни и безпартийни. Политизирането на протеста означаваше неговата незабавна смърт. Затова съм щастлив, че не го направихме тогава“, написа във фейсбук депутатът от левицата Явор Божанков веднага, след […]