Кметът Ревански отговаря на атаките по повод имота на „Червен баир“

NetNews

Твърденията, че имотът на „Червен баир“ щял „да бъде продаден“ без търг е груба лъжа. Това заявява категорично в своя позиция кметът Валентин Ревански.

Мнението си по горещата тема кметът е споделил в личния си профил във „Фейсбук“.

„Ясно заявявам, че няма никакви кандидати, които искат да го закупят, и никой, който проявява интерес да го придобие и да стане негова собственост. За справка: данъчната оценка, под която там НЕ може да бъде продавана земя, е 5440 лв/дка., т.e. това е минималната цена за един декар.

Моля да си отговорите и на този въпрос: бихте ли закупили такава земя на такава цена, която е извън регулация ? За да влезе в регулация трябва да се преминат определени, не толкова леки процедури. Твърденията, които разпространяват тези лица са опит чрез измама да се опитват да манипулират обществото“, аргументира се кметът. Под „тези лица“ се предполага, че става въпрос за предшественикъ му на кметския стол Георги Славов и един от неговите заместници – Иван Кърцъков. Именно тях Валентин Ревански контраатакува с обвинения за облагодетелстване по време на участието им в местната власт.

Пълният текст на позицията на кмета на Ямбол Валентин Ревански може да видите тук.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Златото става все по-популярно

Някои нарекоха златото кризисната валута на света. А други си спомниха думите на известния американски банкер J.P. Morgan, че „Златото е пари, всичко останало е кредит“. Можем ли да говорим за златна треска по време на корона криза? И в какво инвестира българина в условията на пандемия? Темата коментира пред […]