Кой влиза на мястото на Говедаров в Общински съвет – Ямбол?

NetNews

След като вторият в листата на ГЕРБ-СДС Станислав Говедаров се закълне като народен представител, в местния парламент на Ямбол се освобождава едно съветническо място. Досега Говедаров бе общински съветник от групата на „Пряка Демокрация”.

Според последователността в списъка на кандидатите за местен парламент от кметската формация идва ред на Иван Драгоев. Той е управител на семейна фирма, завършил е колеж по туризъм „Алеко Константинов” в Бургас, женен с две деца.

Така, листата на кметската партия вече прехвърля половината от кандидатския си списък. Поставените в предните редици заеха други постове – Енчо Керязов и Михаил Керемидчиев станаха зам.-кметове, адвокат Марко Бумбаров се оттегли по собствено желание още в самото начало, а Станислав Говедаров, който бе единадесети в листата, вече е избран за депутат от коалицията „ГЕРБ-СДС”.

Новият общински съветник се очаква да положи клетва на предстоящата сесия на 22 април.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Проф. Ангелов с новини за ваксината на АстраЗенека

Днес пристигнаха над 62 000 дози от ваксината на Пфайзер. От сега всеки понеделник ще пристигат по толкова. Това заяви министърът на здравеопазването проф. Костадин Ангелов по време на брифинг, съобщи Novini.bg. Днес обсъдихме няколко проблема. Опашките от общопрактикуващи лекари пред СРЗИ за ваксини. Ще изготвим алгоритъм за подобряване на […]