Красимир Дюлгеров повежда листата на републиканците в Ямбол

NetNews

Предприемачът Красимир Дюлгеров повежда листата на ПП „Рупубликанци за България“ в Ямбол. Той бе номиниран за водач, след като екскметът Георги Славов си направи отвод миналата седмица и няма да участва в изборите. На изборите от 4 април Дюлгеров беше отново кандидат на републиканците, но на по-задна позиция.

ПП „Републиканци за България” влиза в предизборната кампания с една от най-младите листи в Ямболска област. Всички кандидати са амбицирани личности, готови да работят за бъдещето на областта и държавата”. Това заяви след регистрацията на листата в РИК водачът Красимир Дюлгеров. Той посочи, че целта на републиканците е да дадат сериозна заявка за участие в политическия живот, да постигнат по-добър резултат от предните избори и евентуално да имат представители в новия парламент. „Ще продължим да водим абсолютно чиста и прозрачна кампания, кампания на идеи и на решения. Участието ни в предизборната надпревара е с надеждата за едно по-добро утре на България”, каза още Дюлгеров.

Красимир Дюлгеров роден през 1975 г. Завършил е Езикова гимназия „Васил Карагьозов” – Ямбол, изучавал „Икономика и бизнес” в Нов Български Университет, гр. София. Развива частен бизнес в сферата на обувната промишленост. Владее писмено и говоримо английски и турски език. Семеен с три деца.

На второ място в листата е Диана Георгиева. След нея се нареждат Николай Вълев, Нася Атанасова, Даниела Михайлова. В листата има и три съвсем млади попълнения – Глориан Георгиев, Андриян Обретенов и Дилян Едрев.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Почина 5-годишното дете, пострадало тежко при катастрофата край с. Константиново

5-годишното момиченце, което бе сред тежко пострадалите в катастрофата край с. Константиново, е починало. За трагичната новина съобщиха източници на Флагман.БГ, които уточниха, че състоянието на детето е било несъвместимо с живота още от настаняването му в реанимацията на УМБАЛ-Бургас. То е било с множество счупени кости и вътрешни кръвоизливи. […]