Кристиан Вигенин: Пълноценно да използваме втория шанс за промяна със сигурност за хората с номер 4 в бюлетината

NetNews

Пълноценно да използваме втория шанс за постигане на истинска промяна със сигурност за хората, призова водачът на листата на „БСП за България“ в Ямболски избирателен район Кристиан Вигенин при откриване на предизборната кампания в община „Тунджа“. Във Веселиново – родното село на кандидата на община „Тунджа“ Владимир Стоев, въпреки дъжда се събраха членове и симпатизанти на новата лява коалиция, за да дадат старт на предизборната надпревара.

„10-12 г. ГЕРБ не ни уплаши, сега малко дъжд няма да ни стресне“, пошегува се Кристиан Вигенин и очерта новите моменти в тези избори. Според него хората ще гласуват по-свободно, без страх от пандемията, а БСП се явява много по-обединена, вътрешно консолидирана и работи в една посока и с нова енергия и заради голямата лява коалиция, към която преди изборите се присъединиха още 11 партии и организации.

„Видя се кой е истинският носител на промяната, която всички ние искаме“, каза още Кристиан Вигенин и допълни, че последният парламент е бил като една витрина за партиите, които бяха в него – хората видяха кой какъв е и за какво се бори и могат да си направят изводите на кого сега да дадат подкрепата си.

„БСП беше единствената партия, която не измени на ангажиментите си от кампанията и се бореше до последно макар да изпълни някои от тях. Само БСП показа, че е готова на компромиси и диалог в името на това да бъде отстранен окончателно този порочен модел, изграден от партия ГЕРБ и вярвам, че хората ще го оценят и ще изберат новата посока на промяната, зададена от голямата лява коалиция. „Ние предлагаме промяна със сигурност за хората, промяна в която да се води политика с грижа за всеки – грижа за младите, грижа за хората на труда, грижа за възрастните, на които да гарантираме достоен живот, но грижа и за природата на България, грижа за развитието на регионите“, обобщи водачът на листата.

Председателят на БСП „Тунджа“ – Нели Славова заяви, че от днес започва едно открито и честно състезание на идеи, на решения, на проекти, на програми за развитието както на Ямболска област, така и на цяла България.

„Ние не даваме неизпълними обещания, в нашата листа намират място професионалисти, хора стойностни и достойни да представляват и да защитават интересите както на жителите на област Ямбол, така и на цяла България“, допълни още тя обяснявайки, че листата на „БСП за България“ е съчетание на мъдростта и младостта.

Лошото време няма как да ни уплаши, все пак ръководя дирекцията, която се занимава с бедствията и авариите, пошегува се кандидатът на община „Тунджа“ Владимир Стоев. Той подчерта, че може да бъде най-полезен в сферата на сигурността и местното самоуправление, а БСП предлага добри решения за проблемите, натрупани в тези сектори и по време на кампанията те ще бъдат подробно разяснени при срещите с хората. Той изрази увереност, че с подкрепата на всички ще бъде постигната изборна победа и връщане на несправедливо отнетия втори мандат.

Вторият в листата д-р Райно Георгиев припомни, че за земеделците дъждът е берекет и изрази увереност, че на 11 юли ще има берекет и за „БСП за България“ с номер 4 в бюлетината.

Коалиционният партньор от АБВ Здравко Златаров припомни, че България отново е на изборен кръстопът, в който трябва да се избират ценности. Той подчерта, че българското село съхранява традициите и ни държи близо до корена, а „БСП за България“ единствено води политика за неговата защита.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Единадесет читалища от община „Тунджа“ са с одобрени проекти за закупуване на книги

Единадесет читалища от община „Тунджа“ са с одобрени проекти по програма „Българските библиотеки – съвременни центрове за четене и информираност” на Министерство на културата. Финансовата подкрепа е за читалищните библиотеки в селата Ботево, Тенево, Бояджик, Кукорево, Голям манастир, Межда, Ханово, Калчево, Роза, Гълъбинци, Симеоново. Те ще получат общо 12 494,87 […]